Europa League
Esports Futbol 19/04/2012

L'Athletic Club perd a Lisboa (2-1) i es jugarà la classificació per a la final a San Mamés

L'equip que entrena Marcelo Bielsa s'ha deixat remuntar un partit que guanyava a un quart d'hora del final

Ander Herrera condueix una pilota davant l'oposició de Carrico

BarcelonaL'Athletic Club ha perdut al camp de l'Sporting de Lisboa (2-1) en el partit d'anada de les semifinals de l'Europa League i es jugarà la classificació per a la final a San Mamés. L'equip que entrena Marcelo Bielsa s'ha deixat remuntar un partit que guanyava a un quart d'hora del final.

El gol del conjunt basc, que l'ha aconseguit Jon Aurtenetxe al minut 54, ha inaugurat un tanteig en què s'hagués pogut avançar qualsevol dels dos equips. L'equip portuguès ha generat bones oportunitats de gol, sobretot en el joc aeri, però els seus futbolistes no s'han mostrat encertats fins que Insúa (minut 75) i Capel (minut 80) li han donat la volta al marcador amb dos gols en tan sols cinc minuts.

El decisiu partit de tornada es jugarà a San Mamés el proper dijous 26 (21.05 hores, Canal + 1).