Europa League
Esports Futbol 09/05/2012

L'Atlètic de Madrid, campió de l'Europa League

L'equip madrileny ha sabut aprofitar dos gols de Falcao i un de Diego per superar l'Athletic Club (3-0) a Bucarest

Falcao, després d'un dels seus gols

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha superat l'Athletic Club (3-0) en la final de l'Europa League i s'ha proclamat a Bucarest campió de la segona competició europea. L'equip madrileny ha sabut aprofitar els dos gols de Falcao a la primera meitat (minuts 7 i 34) per deixar el conjunt basc, que ha començat el partit amb molts nervis, contra les cordes.

Marcelo Bielsa ha intentat donar-li la volta a la dinàmica del partit amb tres canvis, donant entrada a Ibai i Íñigo Pérez (descans) i Toquero (minut 62). L'Atlètic de Madrid, però, ha sabut mantenir l'ordre en les seves posicions i el control de la pilota per estalviar-se problemes.

En els últims 20 minuts qualsevol dels dos equips ha pogut marcar; l'Athletic Club perquè ha intensificat la seva ofensiva i l'Atlètic de Madrid perquè ha sabut sortir a la contra amb velocitat.

A cinc minuts del final, en un d'aquests contraatacs, Diego ha aconseguit el tercer gol per a l'Atlètic de Madrid.