Catalunya - Hondures
Esports Futbol 28/12/2010

Cruyff, satisfet amb els 28.150 espectadors que han vist el partit entre Catalunya i Hondures

El seleccionador català creu que, després de jugar al Camp Nou i a Montjuïc, ara és el torn de visitar Cornellà-El Prat, perquè hauran jugat "als 3 grans estadis de Barcelona"

Redacció
1 min
Johan Cruyff.

BarcelonaEl seleccionador català, Johan Cruyff, s'ha mostrat molt content pels 28.150 espectadors que aquest dimarts s'han desplaçat a Montjuïc per veure la victòria del combinat nacional contra Hondures (4-0), i ha assegurat que aquest és el camí a seguir en el futur.

“No és el mateix jugar contra Hondures que contra l'Argentina -rival d'ara fa un any- i per això estem satisfets amb la xifra de 28.000 persones. I segur que els aficionats també ho estan perquè han vist un partit molt ben jugat. Estem millorant pel que fa a l'assistència”, ha dit Cruyff després del partit.

El seleccionador ha destacat la velocitat en la circulació de la pilota i la joventut dels jugadors convocats per al partit. “Ha funcionat molt bé, amb gent jove que ha tret l'orgull i que semblaven veterans. El nostre futbol consisteix en tocar bé la pilota i tots els nostres jugadors la mouen a un ritme molt elevat”, ha dit.

Després de tornar a jugar a l'Estadi Olímpic, uns anys després d'haver traslladat el partit de la selecció al Camp Nou, Cruyff ha dit que el proper enfrontament “hauria de ser al camp de l'Espanyol, Cornellà-El Prat, perquè així hauríem visitat els tres grans estadis de Barcelona”. I ha afegit que “esperem poder comptar amb tots els jugadors que avui no han pogut disputar el partit”.

El tècnic també ha revelat que Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futtbol, busca una data FIFA perquè el combinat català pugui jugar un altre partit a l'any.

stats