BARÇA-ARSENAL
Esports Futbol 09/03/2011

Alves: "L'única ocasió que ells han tingut l'hem proposada nosaltres"

Els jugadors del Barça es mostren contents per haver passat a quarts i tots coincideixen en afirmar que l'equip blaugrana ha dominat i ha merescut passar

Nuria García
2 min
Alves i Nasri lluitant per la pilota en el Barça - Arsenal / EFE

BarcelonaDesprés d'haver guanyat l'Arsenal i d'haver-se classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions, els jugadors del Barça s'han mostrat satisfets pel partit que han fet.

"El Barça ha fet un gran partit i ha merescut passar a la següent ronda", ha dit Alves, que ha afegit: "L'única ocasió que ells han tingut l'hem proposada nosaltres. Hem tingut mala sort a la sortida d'un córner". Xavi ha reconegut que han "patit": "Costa, és Europa, és la Champions!", mentre que Iniesta ha explicat que "la pressió i la intensitat" que el Barça ha mostrat "eren les que calia per remuntar l'eliminatòria" i ha recordat que, en alguns moments, l'Arsenal "defensava amb sis homes".

Sobre l'expulsió de Van Persie han parlat Alves i Xavi. El defensa brasiler ha recordat que "l'àrbitre ha aplicat la regla", mentre que el migcampista de Terrassa ha destacat que el Barça ha estat "molt superior, independentment de l'expulsió de Van Persie". Tot i això, ha apuntat: "No sé si hauria d'haver estat expulsat abans, revisarem el partit".

Els dos migcampistes s'han referit a l'afició que ha donat el seu suport a l'equip. "A l'estadi, quan la gent empeny, al rival se li fa més difícil. Necessitem a la gent quan les coses es compliquen", ha explicat Iniesta, i Xavi, que li ha donat un deu a l'afició, ha afegit: "Si estan sempre així, serà difícil que perdem aquí".

Alves ha parlat de les baixes que tenia l'equip –Puyol i Piqué– i dels jugadors que els han substituït al camp. "Aquí tots som importants. Quan no hi és un company, qui surt fa el que sigui perquè no es noti. Sempre s'ha parlat que tenim una plantilla curta, però jo sempre dic que cal tenir qualitat, no quantitat".

Per últim, Iniesta s'ha referit al rival que li pot tocar al Barça a quarts, si bé no s'ha decantat per cap. "Veurem com acaben les eliminatòries. Tot i que sigui un tòpic, qualsevol equip que et pugui tocar a quarts serà complicat"

stats