Mundial

David Luiz: "Volíem fer feliç el país i no ho hem aconseguit"

El central del Brasil, que ha hagut de fer de capità per l'absència de Thiago Silva, ha atès els mitjans entre llàgrimes després del partit

David Luiz estava destrossat després de la duríssima derrota del Brasil 1-7 davant Alemanya. Plorant, amb la veu trencada, ha atès els mitjans de comunicació després del matx: "No ho hem aconseguit. Disculpes a tot el món, a tots els brasilers. Tothom sap que el més important per a mi era veure tot el país feliç pel futbol".

Amb clara autocrítica, David Luiz ha admès que Alemanya ha sigut "millor". "S'han preparat millor", ha afegit, lamentant els cinc gols encaixats en menys de mitja hora. "És un dia de molta tristesa i d'un gran aprenentatge", ha dit per acabar.

Julio César

No ha sigut l'únic jugador brasiler que ha parlat després de la derrota. També ho ha fet el porter Julio César. "És complicat explicar l'inexplicable. Hem de reconèixer que Alemanya ha construït un gran equip durant sis anys. Volem donar les gràcies a la 'torcida' pel suport. Ens hem de disculpar, també. Hem de reconèixer que el primer gol ha estat un cop molt fort que no esperàvem. És fotut, un sentiment molt trist", ha dit.