Futbol internacional
Esports Futbol 05/07/2013

David Moyes assegura que Wayne Rooney "no està en venda"

El nou entrenador del Manchester United ha intentat tancar qualsevol rumor i ha assegurat que compta amb el davanter anglès per a la propera temporada

Efe
1 min

ManchesterEl nou entrenador del Manchester United, David Moyes, ha intentat tancar qualsevol dels rumors que situen Wayne Rooney fora d'Old Trafford en assegurar que el davanter anglès "no està en venda".

En la seva primera compareixença davant la premsa des que va substituir l'1 de juliol a Sir Alex Ferguson, el tècnic dels 'red devils' ha insistit que Rooney "és i seguirà sent jugador del Manchester United" durant la propera temporada.

Els clubs de la lliga anglesa Chelsea i Arsenal, així com el francès París Saint Germain (PSG), havien sonat com a possibles destins per a l'internacional anglès, de 28 anys.

Moyes, entrenador de l'Everton de Liverpool durant les últimes onze temporades, ja va coincidir amb Rooney en aquest club, des d'on va donar el salt a Old Trafford el 2004, i ha promès que ara pot tornar treure el màxim rendiment del seu jugador.

"Tinc sort, conec Wayne des que tenia 16 anys. He tingut diverses reunions amb ell. Està entrenant molt bé, ha tornat en bona forma i estic desitjant poder treballar amb ell", ha declarat el tècnic escocès, de 50 anys. "És un jugador terrible, així que vull reiterar que no està en venda", ha insistit Moyes.

Referent a això, el nou entrenador del ManU no ha volgut entrar a valorar si Rooney i Ferguson, com apunten algunes informacions, van tenir una reunió la passada temporada per parlar sobre una possible sortida d'Old Trafford, coincidint amb la marxa del tècnic després de 26 anys al club.

En un primer exercici de motivació, Moyes ha afirmat que el nivell del davanter "no està gaire lluny" d'altres llegendes que van vestir la samarreta del United com "George Best, Bobby Charlton o Roy Keane".

stats