COPA DEL REI
Esports Futbol 03/01/2011

David López: "Messi ha fet més vacances per descansar i estar per a la Copa"

El seu company Gaizka Toquero creu que no han de tenir ansietat i afrontar el partit de dimecres contra el Barça com si fos "un partit de lliga que cal guanyar"

Redacció
2 min

LezamaDavid López, jugador de l'Ahtletic Club, s'ha mostrat molt segur de la participació de Leo Messi en el partit de Copa del Rei de dimecres a San Mamés. "Que jugarà Messi està clar. És més, crec que per això ha tingut més vacances, per descansar i estar per a la Copa", ha dit el jugador de La Rioja després de l'entrenament, el primer dels dos que tindrà l'Ahtletic per preparar el partit contra el Barça.

El partit ha aixecat una gran expectació a Bilbao i David López espera el suport de l'afició. A més, és conscient que el més important serà marcar un gol com més aviat millor. "Si ens avancem en el marcador, ells tindran la pressió d'anar a per l'empat i segur que quedaran més espais per aprofitar". El jugador aposta per no donar-li la pilota al Barça i fer que els de Guardiola "pateixin" més d'allò a què estan acostumats.

David López ha desvelat que ells aniran a pel partit. "Defensivament, la línia és la de l'anada al Camp Nou, però en atac cal anar a per ells perquè si només els esperes, t'acaben matant", ha considerat.

El seu company Gaizka Toquero també sap que hauran de fer "un partit intens". "No cal tenir ansietat, és com si fos un partit de lliga que cal guanyar", ha dit Toquero, que acumula una ratxa negativa a nivell golejador aquesta temporada, ja que encara no ha vist porta.

L'Athletic podria rebre dimecres el Barça sense els seus centrals titulars. A la baixa de San José, expulsat diumenge contra el Depor amb targeta vermella directa, se suma el dubte de Fernando Amorebieta. El veneçolà, que ja no va poder jugar l'últim partit de Lliga, pateix una grip i avui no s'ha entrenat amb la resta del grup. Si Amorebieta no pot jugar, els titulars podrien ser Ustaritz i Aitor Ocio.

stats