Lliga de Campions
Esports Futbol 26/03/2012

José Mourinho: "Llei del silenci? No és veritat que existeixi i jo no en sóc el responsable"

Obligat per la normativa de la UEFA, l'entrenador del Reial Madrid ha parlat en la prèvia del partit de Lliga de Campions contra l'Apoel de Nicòsia i ha portat la contrària a Emilio Butragueño

Ara
1 min

BarcelonaObligat per la normativa de la UEFA, José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha parlat en la prèvia del partit de Lliga de Campions contra l'Apoel de Nicòsia.

"Llei del silenci? No és veritat que existeixi. No he de justificar-me, però no sóc jo el responsable que no es parli", ha dit un esquerp José Mourinho, que després s'ha negat a contestar a preguntes relacionades amb aquesta temàtica. El tècnic ha portat la contrària a Emilio Butragueó, que en declaracions a TVE havia dit que el silenci "era una postura de l'entrenador i del vestidor".

Mourinho tampoc ha volgut contestar a preguntes relacionades amb l'interès del Chelsea per contractar Cristiano Ronaldo i Higuaín. Respecte a l'àrbitre d'aquest dimarts, el tècnic ha explicat el següent: "No és un problema per mi. Tan sols espero que després del partit es parli dels jugadors i no de l'àrbitre".

Segons l'entrenador, "som els favorits i no podem negar-ho. No podem comparar la història dels dos clubs ni el pressupost, però el futbol és el futbol i nosaltres els tenim molt de respecte".

"La qualitat més gran de l'Apoel és que és un equip equilibrat i per mi això té molta importància", ha dit José Mourinho, que no ha amagat la seva desgana.

L'entrenador també ha parlat de Fabio Coentrao: "Està bé, recuperat de la seva lesió. Li vam donar 20 minuts perquè agafés ritme. El seu ànim és bo".

stats