ESPORTS
Esports Futbol 20/04/2011

Del Bosque substituirà Mourinho si el Madrid no guanya cap títol

El diari 'Sport' avança que el president del Madrid ja pensa en el seleccionador espanyol en cas que l'actual projecte acabés la temporada en blanc

Redacció
1 min
Del Bosque i Florentino van signar la pau al març després de 8 anys enfrontats / EFE

BarcelonaVuit anys després de la seva polèmica sortida del vestidor blanc, l'actual tècnic de la selecció espanyola, Vicente del Bosque, podria tornar a ocupar la banqueta del Reial Madrid. Aquesta és la informació que avança aquest dimecres el diari Sport, que posa una condició per al retorn de Del Bosque al Madrid: que Mourinho i el seu projecte fracassin i no aconsegueixin cap títol.

Segons Sport, el president del club blanc, Florentino Pérez, “està disposat a reconèixer públicament el seu error per haver-lo destituït a la primera etapa”. I és que Florentino va ser l'encarregat de foragitar Del Bosque de la banqueta dels blancs, fa ja vuit anys. Al març d'enguany, però, el president blanc i l'actual seleccionador van enterrar la destral de guerra i Florentino va convertir Del Bosque en soci d'honor del Madrid.

Des de la columna que acompanya l'article, José Luis Carazo recorda que Mourinho “se la juga” en aquests quatre partits contra el Barça, i que si els perdés tots significaria la “sentència de mort” del portuguès. Segons Carazo, a Madrid “s'està començant a dubtar del tècnic millor pagat del món” i “tot pot acabar com el rosari de l'aurora” si els blancs acaben fent “el més gran dels ridículs”.

stats