Futbol - Champions
Esports Futbol 07/03/2018

Derrota sense càstig del City i remuntada de la Juve

El Tottenham veu com els torinesos li remunten al segon temps i accedeixen a quarts de final

Higuaín celebra l'1-1 que va iniciar la remuntada de la Juve contra el Tottenham

BarcelonaIdèntic resultat però conseqüències ben diferents per als dos equips anglesos que disputaven aquest dimecres la tornada de vuitens de final de la Champions. Mentre l'1-2 a Manchester no va penalitzar un City que va afrontar el partit amb la comoditat del 0-4 que havia aconseguit a Basilea a l'anada, el Tottenham va haver de dir adéu a Europa després de caure a casa contra el Juventus, que arrossegava un incòmode empat a dos de Torí. L'equip italià, amb gols d'Higuaín i Dybala a la segona meitat, va capgirar un partit que al primer temps tenia molt perdut. Els de Mauricio Pochettino, de fet, van disposar d'un grapat de bones arribades que haurien pogut donar-li més marge a banda del solitari gol de Son al minut 39, però les rematades anteriors del mateix Son i de Harry Kane no van poder batre Buffon.

Disconforme amb l'actuació del seu equip, Massimiliano Allegri va moure fitxa i va fer un doble canvi que va canviar la cara dels seus. Higuaín, caçant una centrada al cor de l'àrea, va empatar les coses al minut 64 i, pràcticament a la següent acció, va assistir Dybala perquè superés en l'un contra un el porter Hugo Lloris. Amb l'avantatge i la garantia de la pròrroga en cas d'encaixar un gol -que va estar a punt d'arribar en l'últim sospir-, la Juve va tancar-se al darrere i va aferrar-se a un 1-2 que el planta a quarts de final.

Qui ja feia dies que celebrava el seu bitllet a la següent ronda era el City. Pep Guardiola, còmode amb la renda de l'anada, va plantejar una alineació plena de suplents i fins i tot va fer lloc a l'onze als joves Olexandr Zinchenko i Phil Foden. Gabriel Jesus, al minut 8, ja va fer cantar un gol (el gol número 100 a Europa del club citizen) a l'afició del City of Manchester Stadium, però les dianes posteriors d'Elyounoussi al quart d'hora i de Lang a falta de vint minuts, van capgirar el resultat.

City i Juve acompanyaran el Madrid i el Liverpool al sorteig de quarts del pròxim divendres 16 de març.