LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 27/11/2013

Desena victòria consecutiva i rècord per al Bayern a la Lliga de Campions (1-3)

L'anterior rècord de triomfs consecutius a la Lliga de Campionsera del Barça, amb nou triomfs seguits

Robben celebra amb els seus companys el primer dels tres gols que el Bayern ha marcat a Moscou

MoscouEl Bayern Munic ha establert aquest dimecres un nou rècord en la història de la Lliga de Campions després de guanyar el seu desè partit consecutiu a la màxima competició continental després de derrotar el CSKA Moscou (1-3).

L'anterior rècord el va establir el Barça, amb nou victòries consecutives. Amb tot, l'equip entrenat per l'extècnic blaugrana Pep Guardiola no ho ha tingut gens fàcil.

El CSKA, que sembla haver superat el sotrac de joc que va arrencar precisament en la primera jornada de la competició a Munic (3-0) ha començat amb més ganes de donar una alegria a la seva afició. El nigerià Musa ho va intentar en innombrables ocasions durant el primer temps, tot i que en cap moment ha pogut desfer-se del marcatge dels alemanys. El Bayern ha decidit provar sort per primer cop als 16 minuts. I ha marcat.

L'incansable Müller ha rebut una passada en profunditat i des de la banda esquerra ha fet la passada de la mort a un Robben que venia embalat i que ha xutat amb l'esquerra. La seva rematada ha fet inútil l'estirada d'Akinfeiev. A partir d'aquest moment , els alemanys s'ho han pres amb més calma encara, el que ha fet emprenyar Guardiola, que no deixava de cridar a la banda.

La lesió de Lahm ha obligat el tècnic català a donar entrada a Thiago Alcántara, que li ha donat una major estabilitat al joc del centre del camp bavarès.

Al començament de la segona part, el Bayern no ha donat senyals de vida i els russos han estat els protagonistes de totes les jugades de perill durant els primers deu minuts. El japonès Honda ha tingut a les botes el gol en tres ocasions. Primer, els centrals s'han equivocat en marcar el fora de joc i Honda s'ha plantat sol davant Neuer. Però s'ha fet un embolic i el porter del Bayern ha pogut evitar el gol.

Dos minuts després (min 49), Honda ha fallat incomprensiblement un gol cantat a escassos metres de la porteria després d'una bona jugada de l'equip local, mentre que al minut 53 el seu xut des de fora de l'àrea l'ha aturat Neuer.

Després de perdonar tant, el CSKA ha rebut un nou gol en contra, obra de Goetze, que després d'una gran jugada personal ha marcat amb un xut creuat (min 55).

Uns minuts més tard, Dante ha comès penal després de tocar la pilota amb la mà, el que ha permès l'omnipresent Honda enganyar des dels onze metres Neuer per fer l'1-2. Amb tot, al minut 63 els alemanys han sentenciat el partit després d'un penal innecessari comès pel defensa rus Schénnikov sobre Robben. Müller no ha perdonat i ha aconseguit l'1-3 final.