Federació Catalana de Futbol
Esports Futbol 03/01/2011

Dimiteix el dissetè directiu de la FCF, la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó

Tarragó s'ha reunit aquesta tarda amb el president Jordi Casals i li ha comunicat que no té temps ni ganes de formar part de la junta gestora

Albert Solé
1 min

BarcelonaLa crisi a la Federació Catalana de Futbol (FCF) no s'atura. Avui dos dels directius que encara es mantenien al costat del president Jordi Casals s'han reunit amb ell per parlar de la seva marxa. A Tomàs José, president de la Rapitenca, l'ha pogut convèncer que es quedi amb ell durant el procés que duri la junta gestora, que la setmana que ve –el dilluns 10 de gener– hauria de presentar el calendari del nou procés electoral. A Isabel Tarragó, però, l'única dona de la junta directiva i presidenta del Llagostera, no l'ha pogut retenir. Tal com ha dit ella mateixa a la sortida de la reunió, "no tinc ni temps ni ganes de formar per de la junta gestora".

Amb Isabel Tarragó ja són 17 els directius dimitits des del 29 de desembre, quan en van plegar 15 de cop i van provocar la convocatòria urgent d'eleccions en els propers tres mesos. També ha dimitit el directiu adjunt Oriol Camacho, i un altre adjunt com Xavier Moreno Delgado, president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, tenia la intenció de plegar també, però al final s'ha fet enrere per no deixar el CTA sense un cap durant aquests mesos.

stats