Futbol
Esports Futbol 21/07/2011

Divendres es posen a la venda les entrades per la Copa Catalunya

Es podran comprar entrades de dia o un abonament per veure les semifinals i la final. Si es compren abans del 5 d'agost, tenen un 20% de descompte

Redacció
1 min

BarcelonaA partir del divendres 22 de juliol, la Federació Catalana de Futbol posa a la venda les entrades pels partits de semifinals i de la final de la Copa Catalunya, que es jugaran els propers dies 8 i 9 d'agost al Nou Estadi de Tarragona.

Hi ha dos tipus diferents d'entrades: la diària, que donarà accés a les dues semifinals o bé a la final, i l'abonament dels dos dies, que permetrà veure totes dues semifinals i també la final. El primer es posa a la venda al preu de 10€ l'entrada de gol, 25€ l'entrada de preferent i 35€ la de tribuna, i l'abonament costarà 15€ a gol, 35€ a preferent i 50€ per veure els partits des de tribuna.

Les entrades es podran adquirir al ServiCaixa en el marge dels propers dies i en els punts de venta física, a la Delegació de Tarragona (c/ Soler 24, entresòl A), a les oficines del Nàstic de Tarragona (Partida Budallera s/n, al Nou Estadi), a la botiga del Nàstic (Av. Catalunya 21, local 3) i al Patronat de Turisme de Tarragona (Oficina c/Major 39; Camp de Mart s/n i Rambla Nova s/n).

A més, si l'abonament de semifinals i final es compra abans del 5 d'agost, el preu final té un 20% de descompte directe. Per als socis del Barça, Espanyol, Girona i Nàstic –els quatre equips participants–, així com per als membres de LKXA, Multiestrella i Club ServiCaixa, totes les entrades, comprades qualsevol dia, tenen un descompte del 20%.

stats