Champions League
Esports Futbol 20/08/2013

Dues obres d'art acosten la Reial Societat a la Champions (0-2)

Un gol de xilena de Griezmann i una volea de Seferovic a l'escaire serveixen per tombar l'Olympique de Lió a l'anada de la fase prèvia de la Lliga de Campions

BarcelonaLa Reial Societat està a un pas de classificar-se definitivament per a la Champions League després de derrotar l'Olympique de Lió a l'anada de la fase prèvia (0-2). L'equip 'txuri-urdin' ha sigut molt superior al conjunt francès, sobretot en la primera hora de joc, i ha guanyat el partit gràcies a dues dianes precioses de Griezmann i Seferovic. La setmana vinent, a l'estadi d'Anoeta, els bascos confien a certificar la classificació per a la fase de grups.

El domini del partit ha sigut dels bascos, que han sortit més endollats i han sorprès un Lió que s'ha quedat a mig camí de l'atac i la defensa. La pilota ha sigut visitant i de seguida han arribat les ocasions de gol. Carlos Vela ha enviat un xut al pal al minut 12, i cinc minuts després ha arribat la primera meravella de la nit, quan Griezmann ha rematat de xilena una centrada lateral per marcar el primer gol.

La Reial Societat no ha passat angúnies a la primera meitat, i ha ampliat l'avantatge després del descans, gràcies a una volea de Seferovic des de 30 metres, que ha entrat per l'escaire de la porteria d'Anthony Lopes (50').

El Lió no ha tingut cap altre remei que reaccionar i ha buscat el gol a la desesperada a partir de l'hora de joc. Els francesos han rondat la porteria de Bravo i han forçat alguns córners, i han arribat a enviar la pilota al travesser al minut 66 (Gonalons). L'ocasió més clara, però, ha sigut un mà a mà entre Miguel Lopes i Bravo, després d'un mal refús de la defensa, que ha salvat magníficament el porter (75').

Un minut després ha quedat sentenciat el partit, quan el Lió s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Biserac per doble targeta groga.