Futbol
Esports Futbol 31/01/2012

El futbol també s'enamora del dorsal 23

Isaac Cuenca (Barça) i Phillippe Coutinho (Espanyol) han apostat per un costum poc habitual en el món del futbol i lluiran el número 23 a la samarreta

àlex Gozalbo
1 min
Rosell, Cuenca, Bartomeu i Zubizarreta.

BarcelonaEl dorsal 23 és habitual en el món del bàsquet, especialment des que Michael Jordan el va popularitzar, però no tant en el món del futbol. Aquest dimarts, en canvi, dos futbolistes, Isaac Cuenca (Barça) i Phillippe Coutinho (Espanyol), han apostat per lluir aquest número a la samarreta.

Isaac Cuenca ha explicat al seu Twitter el perquè del seu dorsal: "Portaré el 23 de Michael Jordan. Ni en somnis podré arribar a tenir el seu talent, però prometo igualar la seva professionalitat". Phillippe Coutinho, per la seva banda, ha reconegut que jugarà amb el dorsal 23 "per Michael Jordan".

David Beckham, Iván de la Peña, Raúl Tamudo, Pedro Munitis, Verón, Sandro, Marco Materazzi o Massimo Ambrosini són alguns dels futbolistes que han optat pel dorsal 23.

El Manchester City va retirar la samarreta amb el dorsal 23 de Marc-Vivien Foé, el futbolista camerunès que va morir sobre el terreny de joc per un atac cardíac.

stats