FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ

Enrique Martín: "Necessitem guanyar de seguida"

L'entrenador valora el moment del Nàstic abans de rebre l'Albacete (20.00 h, LaLiga 123 TV)

El Nàstic de Tarragona afronta una nova jornada de la Lliga 123 contra l'Albacete (20.00h, La Liga 123 TV) entre la necessitat imperiosa de guanyar i el repte d'enfrontar-se a un dels equips que apunten a l'ascens directe. El conjunt tarragoní ha de sumar punts per sortir de la zona de descens i afiançar-se en les posicions de la tranquil·litat. El calendari no l'ha ajudat en les últimes jornades, visitant els estadis de la part alta de la classificació.

La situació ha de canviar, rivals a banda. "En la insistència, tindrem el premi", ha explicat aquest matí Enrique Martín. L'entrenador espera que la millora de l'equip en termes futbolístics es tradueixi en bons resultats: "Confio molt en l'equip, perquè s'entrena molt bé i hem fet mèrits per guanyar algun dels últims partits. Hem tingut opcions i la victòria arribarà. Cada partit que passa tenim menys detalls negatius. Ara hem d'aconseguir que no n'hi hagi o no influeixin en el resultat".

Martín és optimista, però ha admès que l'equip "necessita guanyar ja". L'Albacete no serà un obstacle senzill. El conjunt manxec és tercer a només quatre punts del lideratge de la Segona Divisió. "L'Albacete està fent una temporada impressionant i treballa molt bé. La clau és que nosaltres siguem intensos, perquè ens juguem la categoria. Hem de lluitar al màxim tot el partit".

Més continguts de