Copa confederacions
Esports Futbol 01/12/2012

Espanya jugarà contra l'Uruguai, Tahití i el campió d'Àfrica a la Copa Confederacions

Aquest dissabte s'ha fet el sorteig de la fase de grups del torneig. Els de Vicente del Bosque encapçalen el grup B, mentre a l'A hi ha el Brasil, el Japó Mèxic i Itàlia

M. Molina
1 min
Imatge del sorteig de la Copa Confederacions

BarcelonaAquest dissabte s'ha fet el sorteig de la Copa Confederacions, que es disputarà aquest estiu al Brasil amb la presència de la selecció espanyola, actual campiona mundial i també campiona d'Europa. De fet, les seleccions brasilera i espanyola han estat els caps de grup.

El torneig agrupa el país organitzador del proper Mundial (Brasil), l'últim guanyador del torneig (Espanya) i els campions dels diferents campionats continentals. En el cas d'Europa, com que Espanya també n'és l'actual campiona, també hi participarà la subcampiona Itàlia. En el cas d'Àfrica, la selecció participant no es coneixerà fins al febrer, un cop s'hagi disputat el torneig continental.

Fet el sorteig, els grups han quedat enquadrats de la següent manera:

Grup A: Brasil, Japó, Mèxic i Itàlia

Grup B: Espanya, Thaití, Uruguai i el Campió de la Copa d'Àfrica.

La selecció espanyola debutarà el dissabte 16 de juny a Recife contra Uruguay, disputarà el segon partit del grup contra Tahití a Rio de Janeiro el dijous 20, i tancarà aquesta primera fase el diumenge 23 a Fortaleza contra el campió africà.

Els dos primers de cada grup es classificaran per les semifinals, jugant entre ells el primer del grup A contra el segon del grup B (dimecres 26), i viceversa (dijous 27). La final serà a Maracanà el 30 de juny.

stats