Futbol
Esports Futbol 06/09/2011

Espanya i França juguen partits de classificació per a l'Eurocopa amb deu blaugranes convocats

La selecció espanyola juga contra Liechtenstein amb la classificació per a l'Eurocopa a tocar. Abidal juga amb França, també partit classificatori, contra Romania.

Redacció
1 min
Cesc celebra un dels gols contra Xile amb Pedro i Silva

BarcelonaDarrer dia de partits de seleccions per a tots els blaugranes convocats. Els nou concentrats amb Espanya s'enfrontaran a Liechtenstein (22.00 h) en partit de classificació per a l'Eurocopa de 2012, i el combinat de Del Bosque quedarà automàticament classificat si venç el seu dèbil rival, ja que seria ja matemàticament campió de grup.

Valdés, Montoya i Thiago no van jugar cap minut en l'amistós de dissabte contra Xile, tot i que s'espera que, com a mínim, l'italobrasiler sí que ho faci, perquè així Espanya s'asseguraria que el Brasil ja no el podria convocar. També hi són els que sí que van jugar: Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Villa.

A més, la França d'Abidal també es continua jugant el passi a l'Eurocopa, a Romania (20.30 h). En un grup on encara s'hauran de jugar dos partits més, els francesos s'assegurarien, com a mínim, el ser al play-off si vencen en terres romaneses. Tot i això, són líders de grup per davant de Bòsnia i Hercegovina.

stats