FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 07/07/2011

Almenys un mort i 14 ferits en l'esfondrament de l'estadi del Twente

Una part del sostre s'ha ensorrat durant les tasques de remodelació de l'estadi. Les obres són ampliar la capacitat de l'estadi, que passarà a tenir un aforament per 32.000 persones

Redacció
1 min
La part de l'estadi del Twente que s'ha ensorrat. TELEFRAAF.NL

BarcelonaAlmenys una persona ha mort i 14 més han resultat ferides en l'esfondrament, aquest matí, d'una part del sostre de l'estadi del Twente, a la localitat holandesa Enschede. L'estadi, en obres, es trobava immers en les tasques d'ampliació que s'hi estan duent a terme aquest estiu.

10 dels 14 ferits han sigut traslladats a l'hospital, dos d'ells en estat greu, segons ha explicat l'alcalde de la localitat Peter den Oudsten.

Els equips d'emergència estan treballant per retirar la runa del lloc de l'accident, al voltant del qual han establert un perímetre de seguretat.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 12 del migdia horea local ( a les 10.00, hora catalana), quan part del sostre de l'estadi De Grolsh Veste ha caigut sobre les graderies.

L'accident ha tingut lloc durant els treballs de remodelació de l'estadi, destinats a ampliar la seva capacitat de 24.000 a 32.000 espectadors.

El president del Twente, Joop Munsterman, ha abandonat la consentració de l'equip al sud d'Holanda i es dirigeix cap la ciutat.

stats