Futbol Femení
Esports Futbol 01/07/2012

La portera dels Estats Units, Hope Solo, protagonitza una de les aturades de l'any

La nord-americana ha estat capaç de rectificar la seva estirada en dècimes de segon, per canviar de direcció i aturar un xut de la canadenca Sinclair que havia desviat una defensa del seu equip

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaLa portera de la selecció d'Estats Units, Hope Solo, ha protagonitzat una de les aturades més espectaculars de l'any. L'acció va tenir lloc durant el partit amistós que va enfrontar els Estats Units amb el Canadà (2-1) per preparar els Jocs Olímpics. Solo va ser capaç de rectificar la seva estirada en dècimes de segon, per canviar de direcció i aturar un xut de la canadenca Sinclair que havia desviat una defensa del seu equip. L'aturada la fa en dos temps, frenant primer la pilota amb la mà i aixecant-se de terra per impedir que una davantera cacés el refús i introduís la pilota dins la seva porteria. Ja amb la pilota a les mans, es relaxa i està a punt de fer-se un autogol.

Hope Solo és considerada per molts la millor portera del món, juntament amb la seva compatriota Nicole Barnhart, l'alemanya Nadine Angerer, la sueca Hedvig Lindahl o l'anglesa Karen Bardsley. La nord-americana, de fet, va endur-se el premi a la millor portera en el passat Mundial d'Alemanya 2011.

stats