PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/12/2010

Esteban Vigo: "A Primera es guanya així i hem d'aprendre"

Esteban Vigo, entrenador de l'Hèrcules, lamenta que el seu equip no ha pogut sumar un punt davant el Deportivo (1-0) a l'estadi de Riazor

Redacció
1 min

AlacantEsteban Vigo, entrenador de l'Hèrcules, lamenta que el seu equip no pogut sumar un punt davant el Deportivo (1-0) a l'estadi de Riazor per un error defensiu en una jugada d'estratègia. "Tornem una altra vegada al mateix. Sense donar-li pràcticament opció a l'equipo rival, hem tornat a perdre. A Primera es guanya així i hem d'aprendre. No és la primera vegada que ens ocorre", comenta el preparador del conjunt alacantí.

"Mantenim la possessió de la pilota, però no som capaços de contrarestar una mica del que hem parlat. Els gols vénen per errades i aquestes a Primera es paguen cars. No hem merescut perdre però el futbol té aquestes coses i esperem que ens serveixi de lliçó perquè no torni a ocórrer", ha agregat.

Vigo no ha volgut atribuir la derrota al viatge amb autobús i ha afirmat que la decisió de desplaçar-se per carretera "l'han pres els controladors aeris".

L'entrenador de l'Hèrcules ha indicat que ni el Deportivo ni el seu equip han fet "mèrits" per aconseguir el triomf i espera que el rendiment dels seus millori lluny d'Alacant.

"Guanyar fora de casa no és fàcil a Primera. És veritat que nosaltres hem de millorar en les nostres sortides perquè, si no puntuem, anirem amb el coll atapeït. Cal arribar al més aviat possible a 41 punts", ha declarat.

stats