FUTBOL INTERNACIONAL

Requisada una estelada a l’Allianz Arena abans del partit Bayern-Arsenal

Un soci del Barça i de l'equip de Guardiola admet que és el primer cop que no pot entrar la bandera sobiranista a l'estadi muniquès

 

Mentre el Camp Nou es  preparava per fer onejar milers d’estelades i mostrar a la UEFA el seu rebuig per la seva política de sancionar l’exhibició del que considera "bàners inapropiats" a l’estadi, un aficionat català no va poder fer entrar ahir una bandera sobiranista a més de mil quilòmetres de distància de Barcelona.

Davant la seva sorpresa, el soci del Barça Eduard Mariñoso va veure requisada la seva estelada en entrar a l’estadi del Bayern pràcticament una hora abans que comencés el partit de Lliga de Campions contra l’Arsenal. "Els de la UEFA es passen una mica. Al lloc de control d’accés a l’Allianz Arena van veure que portava la bandera, la van desplegar per veure si era una estelada i em van dir que l’havien de deixar en una oficina on deixen tots els objectes que no permeten entrar al camp. Em van donar un tiquet amb un número per recollir-la després del partit i la vaig recuperar", explica a l’ARA Mariñoso, que també és soci del Bayern. "Al Camp Nou no porto mai l’estelada, però quan viatjo fora de Catalunya sempre la duc a sobre", ha exposat amb naturalitat aquest aficionat que, sempre que pot, va a veure en directe algun partit del Bayern de Pep Guardiola. "Sempre que he vingut a Munic he portat l’estelada i algun cop l’he penjat al camp i tot. Mai no m’havien dit res", detalla. "Si ho hagués sabut me l’hauria posat a la butxaca i l’hauria entrat", bromeja per deixar retratada la mesura prohibitiva promoguda per la UEFA.