FUTBOL
Esports Futbol 29/11/2011

Eto'o: "Mourinho és capaç de convertir un jugador mediocre en una estrella"

L'exdavanter del Barça, que va coincidir amb Mourinho a l'Inter, diu que el tècnic portuguès "és molt bona persona, diferent de la imatge que la premsa de vegades reflecteix"

Efe
1 min

LisboaEl davanter camerunès Samuel Eto'o ha dit que l'entrenador portuguès José Mourinho, amb qui va coincidir a l'Inter de Milà, pot convertir "un jugador mediocre en una estrella", i s'ha decantat per l'argentí Leo Messi com a proper Pilota d'Or.

"Crec que Mourinho és un entrenador que és capaç de fer d'un jugador mediocre una estrella. Mentalment és increïble. Un lluitador i un vencedor nat i, a més d'això, és molt bona persona, diferent de la imatge que la premsa de vegades reflecteix", ha dit Eto'o, que va deixar aquest estiu l'Inter per fitxar per l'Anzhí rus i convertir-se en el futbolista més ben pagat del món.

Aquestes manifestacions, realitzades a Luanda, la capital de l'antiga colònia portuguesa d'Angola, han sigut recollides pels mitjans portuguesos abans que el jugador participi aquest dimecres en un partit benèfic: els "Amics d'Eto'o" contra els "Amics d'Akwa" (un internacional angolès).

"Em va encantar treballar amb ell (Mourinho). Tècnicament i tàcticament és un dels millors entrenadors del món (...). Estic molt agraït per l'oportunitat que em va donar (...). Sempre li estaré agraït", ha afegit.

Eto'o, exdavanter del Barça, Reial Madrid i Mallorca, ha apostat pel seu antic company Messi com a Pilota d'Or aquest any. "Prefereixo Messi. Des del meu punt de vista, Messi mereix guanyar de nou el trofeu, però hi ha altres jugadors, com Xavi i Cristiano Ronaldo, que també el podran guanyar", ha assenyalat.

stats