Futbol
Esports Futbol 23/12/2011

Eto'o: "Tots són uns corruptes"

El davanter assegura en una televisió del Camerun que tots els directius de la Federació Camerunesa de Futbol (Fecafut) "són uns corruptes" i que va estar-se cinc anys sense parlar amb el president

Efe
1 min
Samuel Eto'o

BarcelonaEl davanter Samuel Eto'o ha afirmat que els directius de la Federació Camerunesa de Futbol (Fecafut), que va imposar-li la setmana passada quinze partits de suspensió amb la selecció nacional per una vaga de jugadors", "són tots uns corruptes". "En lloc de reflexionar sobre els problemes de l'equip, es preocupen de desviar els diners".

"He passat cinc anys sense parlar amb el president de la Fecafut, Iya Mohamed. Va ser entre 2000 i 2006 perquè li vaig dir que no estava d'acord amb la seva manera de gestionar el futbol camerunès".

Sobre la sanció de quinze partits que li ha imposat la Federació per haver participat en una vaga el passat 15 de novembre i boicotejat un amistós contra Algèria, Eto'o se sent "personalment destruït". "Accepto la decisió perquè, com a camerunès que sóc, haig de ser castigat com qualsevol camerunès". El jugador no presentarà cap recurs i, si ningú es fa enrere en la sanció, el capità del combinat camerunès es perdrà molts partits classificatoris per a la Copa d'Àfrica 2013 i per al Mundial de Brasil 2014.

stats