EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 02/12/2010

El Sevilla es jugarà el passi en l'última jornada

Els andalusos, que han perdut 4-2 amb el PSG a París, faran prou amb un empat davant el Dortmund en la darrera jornada per passar a setzens

Redacció
1 min
Els jugadors del PSG celebren el primer gol de Bodmer davant el Sevilla.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Dur correctiu el que ha rebut avui el Sevilla al camp del PSG (Grup J). Els andalusos, que sempre han anat pel darrera en el marcador, han perdut 4-2, si bé amb un empat en l'última jornada davant el Dortmund en farien prou per passar a setzens de final. Els parisencs han aprofitat la innocència de la defensa del Sevilla per avançar-se gràcies a Bodmer i Hoarau. Kanouté ha establert l'empat amb dos gols, però un gol de Nené abans del descans i un altre d'Hoarau tot just sortir de vestidors han acabat amb la reacció dels andalusos.

Al grup E, el Dinamo de Kiev ha guanyat per un clar 1-4 al Bate Borisov i els dos conjunts es jugaran la primera plaça en la darrera jornada, mentre que el Sheriff i l'AZ, després d'empatar a un gol, es queden sense opcions de passar a setzens.

El CSKA de Moscú sí que ha aconseguit la primera posició del grup F després de golejar al Lausana (5-1) i amb l'empat aconseguit a Palerm, l'Sparta de Praga ha signat la segona plaça del grup, deixant fora els italians.

Al grup K, l'empat del Liverpool davant l'Steaua ha permès els anglesos certificar el seu lideratge, mentre que els rumanesos, juntament amb l'Utrecht i el Nàpols (han empatat a 3), arriben amb opcions de ser segons a l'última jornada.

També l'Oporto (grup L) ha tancat la seva classificació al capdavant del grup gràcies al seu triomf 3-1 contra el Rapid de Viena. En l'altre partit del grup, el Besiktas, ja classificat, ha superat el CSKA de Sofia (1-2).

stats