Seleccions
Esports Futbol 28/12/2012

Euskadi rep Bolívia a Anoeta sense Llorente ni Javi Martínez

La selecció del País Basc jugarà el tradicional partit de Nadal contra el combinat que entrena Xabier Azkargorta

Ara
1 min
La selecció d'Euskadi en l'últim partit contra Tunísia

BarcelonaEuskadi rep Bolívia (20 hores, Esport3) a Anoeta en el tradicional partit de Nadal. El combinat basc, entrenat per José María Amorrortu i Mikel Etxarri, no comptarà amb la presència de dos dels tres campions del món amb la selecció espanyola, Fernando Llorente i Javi Martínez. Si que hi serà serà el migcampista del Madrid, Xabi Alonso, al costat de jugadors com Iraola, Toquero, Susaeta i Aduriz, de l'Athletic de Bilbao, o Xabi Prieto, Mikel González, Carlos Martínez i Agirretxe, de la Reial Societat.

José María Amorrortu i Mikel Etxarri tindran les baixes d'última hora de Amorebieta, Barkero i Illarramendi, i en el seu lloc ha estat convocat el jugador de l'Athletic Club Xabi Castillo.

El rival serà Bolívia, que entrena el basc Xabier Azkargorta, que ja va jugar contra la selecció d'Euskadi l'any 1993 en un dels primers partits del combinat basc. En aquell partit, la selecció d'Euskadi es va imposar per 3-1 amb un doblet de Julio Salinas i un altre gol de Julen Guerrero. A més, aquell partit també el van jugar Jose Mari Bakero i Andoni Zubizarreta.

L'àrbitre del partit serà Pérez Lasa, que juntament amb el tècnic que dirigeix la selecció boliviana seran homenatjats al descans.

stats