Reial Madrid
Esports Futbol 22/06/2011

Èxit mundial del software de José Mourinho

La 'Mourinho Tactical Board', un innovador software desenvolupat per una empresa portuguesa que ajuda a l'organització tàctica dels equips de futbol, ha aconseguit un rotund èxit mundial

Efe
1 min
'Mourinho Tactical Board'.

LisboaLa 'Mourinho Tactical Board', un innovador software desenvolupat per una empresa portuguesa que ajuda a l'organització tàctica dels equips de futbol, ha aconseguit un rotund èxit mundial amb la seva venda en prop de 180 països.

Foward Green, la firma que va impulsar l'aplicació a petició de l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha comentat que el programari s'ha venut a països tan distants com Rússia, Xina, Japó, Canadà, Malàisia o Líbia.

Un dels responsables de l'empresa, Pedro Araújo, considerar que l'èxit es deu a la seva simplicitat i accessibilitat per a "qualsevol entrenador" i el seu preu assequible (oscil·la entre els 9,95 i els 39,95 euros).

"A Espanya s'ha venut molt en l'àrea de Madrid i de Barcelona", ha apuntat Araújo, que ha preferit no desvetllar el nom dels equips de la primera divisió espanyola que l'han adquirit.

stats