Publicitat
Publicitat

Reial Madrid

El seu preu oscil·la entre els 9,95 i els 39,95 euros

Èxit mundial del software de José Mourinho

La 'Mourinho Tactical Board', un innovador software desenvolupat per una empresa portuguesa que ajuda a l'organització tàctica dels equips de futbol, ha aconseguit un rotund èxit mundial

La ' Mourinho Tactical Board', un innovador software desenvolupat per una empresa portuguesa que ajuda a l'organització tàctica dels equips de futbol, ha aconseguit un rotund èxit mundial amb la seva venda en prop de 180 països.

Foward Green, la firma que va impulsar l'aplicació a petició de l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha comentat que el programari s'ha venut a països tan distants com Rússia, Xina, Japó, Canadà, Malàisia o Líbia.

Un dels responsables de l'empresa, Pedro Araújo, considerar que l'èxit es deu a la seva simplicitat i accessibilitat per a "qualsevol entrenador" i el seu preu assequible (oscil·la entre els 9,95 i els 39,95 euros).

"A Espanya s'ha venut molt en l'àrea de Madrid i de Barcelona", ha apuntat Araújo, que ha preferit no desvetllar el nom dels equips de la primera divisió espanyola que l'han adquirit.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT