FUTBOL INTERNACIONAL

La federació anglesa de futbol multa Mourinho amb 9.680 euros per "conducta indeguda"

El tècnic portuguès ha estat advertit per la FA sobre els riscos de repetir aquesta conducta, ja que és reincident

La federació anglesa de futbol (FA, per les sigles en anglès) ha imposat aquest dijous una multa de 8.000 lliures (9.680 euros) al tècnic del Chelsea, José Mourinho, per "conducta indeguda" després d'envair el terreny de joc durant la derrota del seu equip per 1-0 davant l'Aston Villa el 15 de març.

La FA també ha advertit el tècnic sobre els riscos de repetir aquesta conducta en el futur, ja que és reincident aquesta temporada. Tot i això, el tècnic portuguès no va reconèixer haver infringit les normes de l'organització durant una audiència amb la Comissió Independent Reguladora, segons ha publicat la institució a la seva pàgina web.

A la recta final del partit a Villa Park, l'àrbitre, que ja havia expulsat Willian, va ensenyar targeta vermella a Ramires i va deixar el Chelsea amb nou futbolistes, una situació que va fer perdre els nervis a Mourinho, que va entrar al terreny de joc per protestar per l'expulsió.

El col·legiat del partit, Chris Foy, va expulsar Mourinho, com ja havia passat a l'octubre en un partit davant el Cardiff que el portuguès va acabar de veure des de la graderia.