Publicitat
Publicitat

Futbol

El president de la Federació Catalana de Futbol serà jutjat per un presumpte delicte "d'espionatge"

La fiscalia demana 4 anys de presó per a Andreu Subies per haver entrat al correu personal del mòbil d'un extreballador de la FCF. El president està tranquil perquè creu que és una qüestió personal sense fonament i que serà absolt

El diari 'Segre' publica que Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), serà jutjat en les properes setmanes a l'Audiència de Lleida acusat d'un delicte "d'espionatge" a un extreballador de la casa, Abel Cabrerizo, ex delegat arbitral a Lleida.

Subies, però, està tranquil perquè sap que la denúncia de Cabrerizo és una venjança personal pel seu relleu en el càrrec, que no té fonaments legals, i considera que serà absolt sense càrrecs.

Malgrat tot, el jutge de l'Audiència ha denegat la petició de Subies de sobreseïment del cas, i haurà de asseure's al banc dels acusats al costat de Xavier Pérez, delegat arbitral a Lleida en substitució de Cabrerizo, i Xavier Moreno Delgado, president actual del Comitè d'Àrbitres Català. La fiscalia demana quatre anys de presó per a Subies, i dos per a Xavier Pérez i Xavier Moreno Delgado.

Abel Cabrerizo va dimitir del seu càrrec el 2010 quan Subies va entrar a la Federació Catalana, llavors com a vicepresident i delegat de Lleida, i va entregar el seu mòbil de feina. Cabrerizo hi tenia configurat el seu correu personal, i no el va desactivar abans d'entregar el mòbil. Cabrerizo acusa Subies, Pérez i Moreno d'entrar al seu compte personal i reenviar correus a terceres persones. Els tres acusats van admetre davant el jutge que havien entrat al correu, però que no sabien que això era un delicte, i que només es van reenviar alguns correus entre ells tres, no a fora de la Federació.

A principis del 2012 els Mossos d'Esquadra van entrar a la seu de la FCF a Barcelona per buscar proves sobre aquest cas.

Des de la Federació insisteixen que es tracta d'una qüestió personal entre Cabrerizo i Subies i que el jutge els acabarà donant la raó.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT