Selecció catalana

La Federació Catalana de Futbol ratifica Johan Cruyff com a seleccionador català

Tot i els rumors que apuntaven en sentit contrari, l'holandès seguirà al càrrec després d'una trobada amb el president de la FCF Andreu Subies fa 10 dies

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet oficial aquesta tarda que Johan Cruyff seguirà sent el seleccionador català absolut per al partit d'aquest Nadal, tot i les especulacions que hi havia sobre la seva continuïtat.

La primera trobada cara a cara entre Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, i Johan Cruyff ha sigut fa poc dies, sis mesos després que Subies guanyés les eleccions, cosa que indicava que la relació no era gens fluïda. De fet, en una entrevista a aquest diari el 2 de setembre, el president de la FCF va dir: "No tinc cap relació amb Cruyff, i si no en tinc és difícil que continuï".

Doncs el 23 de setembre van decidir trencar el gel i es van reunir a la seu del Cruyff Institute, on van parlar de tot. Primer ho van aprofitar per conèixer-se mútuament, ja que tot i que Andreu Subies era vicepresident de la Federació quan l'expresident Jordi Casals va fitxar Cruyff, no havien parlat mai. La sintonia entre Andreu Subies i Johan Cruyff va ser bona, i s'han citat per a una segona reunió per acabar de lligar-ho tot. De totes maneres, en la reunió de la junta directiva de la Federació d'aquesta tarda Andreu Subies ha informat els seus companys de junta de com va anar la reunió, i al final se l'ha ratificar en el càrrec.