Copa Catalunya

La Federació Catalana respon a l'Espanyol: "Respectem les decisions esportives i institucionals de cada club"

La FCF defensa que treballa intensament per intentar organitzar la millor Copa Catalunya possible. "Mai deixarem de treballar per dignificar les competicions del nostre país"

La Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat aquest dimarts a la tarda, en resposta al text que ha publicat l'Espanyol al migdia, i que criticava la poca implicació del Barça en la Copa Catalunya, després de disputar les semifinals amb el B i el Juvenil A. Els dos clubs disputaran la final a Montilivi, dimecres (21.30 h), amb els seus equips filials. "Ens hauria agradat que la màxima competició catalana fos disputada pels jugadors de les primeres plantilles", admet la FCF. Però l'organisme "no pot intervenir en les decisions esportives i institucionals de cada entitat sobre quins jugadors convocar i ha de respectar les decisions preses per cada club, de la mateixa manera que a les semifinals els quatre clubs van presentar les convocatòries que consideraven millors".

En el text, la FCF manté que treballa intensament perquè la Copa Catalunya, en la seva 25a edició, "sigui impecable a nivell organitzatiu". Defensa que es van acordar les dates, tant de les semifinals com de la final. La FCF "treballarà per garantir que la Copa Catalunya sigui de màxim nivell", insisteix.

Per evitar "desprestigiar" la competició, la FCF ja va acordar que la pròxima temporada se celebraran dues Copes Catalunya, una a nivell territorial (de Primera a Quarta Catalana) i una altra per al futbol estatal (Tercera a Primera Divisió).

"La Federació mai deixarà de treballar per dignificar les competicions del nostre país i no defallirà en el seu intent, ja que és un compromís de la Federació Catalana de Futbol amb tot el futbol català".

Més continguts de