Futbol
Esports Futbol 30/07/2012

La Federació Catalana proposa jugar la Supercopa el 26 de setembre, i els clubs tenen 48 hores per respondre

Andreu Subies, president de la FCF: "Aquesta competició s'ha de mantenir, i lluitaré per tenir un compromís per escrit i firmat"

Albert Solé
1 min
Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol i la Generalitat no volen suspendre definitivament la final de la Copa i la Supercopa de Catalunya. Per aquest motiu han proposat als quatre clubs participants, però en especial al Barça i l'Espanyol, que les dues finals es disputin el 26 de setembre. Ara els clubs tenen 24 hores per parlar amb els entrenadors i respondre si accepten o no aquest nou compromís.

Andreu Subies, president de la FCF, ha dit que no vol deixar de jugar la competició amb la màxima dignitat jugadors dels primers equips i per això no tira la tovallola, però llança un avís: "Aquesta competició s'ha de mantenir, i lluitaré per tenir un compromís per escrit i firmat".

Subies tampoc ha volgut mostrar-se gaire bel·ligerant amb el Barça, i ha comentat: "Jo no em puc permetre el luxe d'enfadar-me, jo he de buscar solucions, encara que no comparteixi algunes decisions".

stats