FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 13/09/2011

La Federació lusitana suspèn un any a Carvalho en la selecció portuguesa

Ricardo Carvalho ha estat suspès un any de la selecció nacional portuguesa causa del seu sobtat abandonament en una concentració el passat 31 d'agost

Efe
1 min
Ricardo Carvalho, durant el partit de lliga contra el Saragossa

LisboaLa Federació Portuguesa de Futbol (FPF) ha decidit aplicar un càstig atenuat el central del Reial Madrid Ricardo Carvalho, a qui ha suspès un any de la selecció portuguesa causa del seu sobtat abandonament en una concentració el passat 31 d'agost.

"Tenint en consideració el passat esportiu de l'atleta, la Direcció de la FPF ha decidit aplicar la retirada d'un any de Ricardo Carvalho de la Selecció Nacional, així com la pèrdua de premis a atribuir com a resultat de l'eventual classificació de la Selecció Nacional per a la fase final de l'Euro 2012", ha anunciat avui la FPF.

Carvalho, de 33 anys i 75 vegades internacional, va deixar la concentració de la selecció de Portugal en vigílies d'un partit davant Xipre –valedor per a l'Euro 2012– disgustat per no veure's a l'equip titular.

El gest es va guanyar els retrets del seleccionador Paulo Bento, que va acusar el defensa del Reial Madrid de "desertor", qualificatiu al qual el propi Carvalho respondre amb un "mercenari" dedicat a Bento.

Malgrat aquesta polèmica, Portugal, que va guanyar a Xipre 0-4 el 2 de setembre, segueix líder del seu grup i és a prop de garantir la seva presència en l'Euro 2012.

stats