Vila-real
Esports Futbol 17/12/2010

Fernando Roig Negueroles: "No es pot pas dir que el Vila-real hagi tingut sort en aquest sorteig"

Roig preveu una eliminatòria "igualada" a setzens contra el Nàpols, però avisa que si es troben el Leverkusen als vuitens jugaran contra "el més complicat del torneig"

Redacció
1 min

BarcelonaFernando Roig Negueroles, conseller delegat del Vila-real, ha comentat que “no es pot dir que l'equip hagi tingut sort” amb l'emparellament de setzens de final contra el Nàpols.

En declaracions a l'agència EFE, Roig ha dit que “una vegada més s'ha demostrat que no tenim sort als sortejos”; i és que pel dirigent del conjunt de La Plana, no eren “ni molt menys els rivals més fàcils del bombo”. I és que, si el Vila-real passa ronda davant el Nàpols, haurà de jugar els vuitens contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Matalist, d'Ucraïna, i el Bayer Leverkusen, d'Alemanya.

Pel que fa al Nàpols, Roig Negueroles ha apuntat que “l'equip italià està fent bé les coses a la seva lliga, on és tercer, per la qual cosa aquesta serà una eliminatòria molt igualada; tot i que l'encarem amb la idea de superar-la”.

Respecte a una possible participació als vuitens, el conseller delegat ha comentat que “l'equip ucraïnès està creixent molt i el Bayer Leverkusen és, sens dubte, un dels rivals més durs de la competició”.

stats