Publicitat
Publicitat

Primera Divisió

Aitor Karanka i Esteban Granero també han comparegut

Florentino Pérez: "La Copa del Rei és l'inici d'una gran època"

El president del Reial Madrid ha dit avui a l'assemblea de penyes celebrada a la Ciutat esportiva de Valdebebas, que el títol recentment conquerit de la Copa del Rei "és l'inici d'una gran època"

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha dit avui a l'assemblea de penyes celebrada a la Ciutat esportiva de Valdebebas, que el títol recentment conquerit de la Copa del Rei "és l'inici d'una gran època".

"Els penyistes de tot el món vertebreu el madridisme per tots els racons. Aquesta fàbrica de futbol que avui contempleu, ens fa cada vegada més fort i ens consolida com una de les grans referències. Estem convençuts que aquesta Copa del Rei és només el començament d'una gran època", ha dit en un acte on han comparegut Aitor Karanka i Esteban Granero.

"Si alguna cosa caracteritza aquesta institució és la seva gana de victòries i títols. Aquest any s'han posat les bases perquè en el futur es compleixin els desafiaments del nostre Reial Madrid. Comptem amb un equip espectacular, molt jove, amb el millor entrenador del món i equip tècnic, que ja ha aconseguit el primer títol. Aquesta primera Copa és només el començament d'una gran època", ha afirmat el president.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT