REIAL MADRID
Esports Futbol 22/03/2012

Florentino evita parlar sobre el partit de Vila-real en la presentació del Reial Madrid Resort Island

El president del Madrid diu que aquest complex turístic que es construirà als Emirats Àrabs servirà perquè "el visitant sigui part del millor equip de la història del futbol"

Ara
1 min

MadridEl president blanc ha presentat aquest dijous al matí el Reial Madrid Resort Island, un complex turístic amb el qual es pretén expandir el madridisme pel món: "El visitant serà part del millor equip de la història", ha dit Florentino, que ha evitat pronunciar-se sobre el polèmic partit que aquest dimecres va jugar el primer equip blanc al camp del Vila-real.

El president de l'equip blanc Florentino Pérez ha fet la presentació d'aquest ambiciós projecte que el club madridista durà a terme als Emirats Àrabs a la Llotja d'Honor de l'Estadi Santiago Bernabéu: "L'objectiu és construir un escenari únic al món perquè milions de ciutadans gaudeixin del Reial Madrid".

Serà un complex turístic i un parc temàtic centrat en el futbol i el Reial Madrid: "Volem transmetre l'emoció del que significa el Reial Madrid. El visitant serà part del millor equip de la història del futbol. És un pas més perquè aquest club sigui etern", ha dit el president del club madridista.

En l'acte, presentat per Emilio Butragueño, també hi han estat presents el tècnic del primer equip, José Mourinho, i el capità, Iker Casillas, a més de Sergio Ramos i Karim Benzema.

stats