FUTBOL
Esports Futbol 17/08/2011

Fracassa la reunió entre els futbolistes i l'LFP per desconvocar la vaga

L'AFE manté l'aturada per les dues primeres jornades de Lliga, ja que no ha arribat a cap acord sobre el nou conveni que ha de garantir els cobraments dels contractes

Agències
1 min
José Luis Astiazarán.

MadridEl president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), José Luis Astiazarán, ha anunciat que la vaga de jugadors que havia convocat l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per les dues primeres jornades de Lliga es manté, perquè les parts no han assolit cap acord en la reunió d'avui. "No hem arribat a cap acord", ha comentat Astiazarán després de la reunió que s'ha fet avui a Madrid.

"L'AFE ha tensat molt la corda. Les diferències són importants, però haurem de continuar avançant", ha afegit. Les dues parts han acordat convocar una altra reunió divendres per intentar acostar posicions. El motiu de l'aturada, que paralitzaria l'inici de la Lliga previst per aquest cap de setmana, és que els futbolistes volen un conveni nou que garanteixi els cobraments dels contractes.

Les possibles solucions per reordenar el calendari són dues: retardar totes les jornades una setmana o començar la Lliga per la segona i recuperar la primera jornada més endavant. El Barça haurà d'estar molt atent ja que, si s'endarrereix el calendari el partit contra el Madrid de la jornada 16 podria coincidir amb el Mundial de Clubs.

El gran problema per desbloquejar la situació continua sent el fons de garantia concursal.

stats