FUTBOL
Esports Futbol 27/03/2018

Coutinho es diverteix amb el Brasil i guanya a Alemanya (0-1)

França s'ha imposat a Rússia (1-3) amb Dembélé i Umtiti de titulars

BarcelonaEl Brasil dels blaugranes Coutinho i Paulinho s'ha imposat per la mínima (0-1) a Alemanya i ha aconseguit una petita revenja de l'últim precedent entre els dos conjunts: la derrota 1-7 a la final de l'últim Mundial a l'estadi Mineirão del Brasil. El seleccionador carioca, Tite, s'ha pres molt seriosament el partit i només ha fet una substitució, precisament, la de Coutinho, que al minut 71 ha deixat pas al jugador del Juventus Douglas Costa. Paulinho, per tant, ha jugat els noranta minuts. Ter Stegen no ha disputat cap minut i la porteria germana l'ha defensat el porter del PSG, Kevin Trapp.

Coutinho, ubicat a l'extrem esquerre, ha fet un bon partit, sobretot a la primera meitat. L'autor de l'únic gol del partit ha estat el davanter del Manchester City, Gabriel Jesús, que, assistit per l'extrem del Chelsea, Willian, ha batut Kevin Trapp deu minuts abans del descans. Per la seva banda, Alemanya només ha xutat un cop entre els tres pals.

França guanya amb Umtiti i Dembélé titulars

Abans de la victòria brasilera davant Alemanya, la França dels jugadors blaugranes Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé s'ha imposat aquest dissabte a la selecció de Rússia en un amistós preparatori per al Mundial de Rússia. Els francesos han guanyat gràcies a dos gols del davanter del PSG Kylian Mbappé, que ha marcat el primer i l'últim, i del migcampista del Manchester United Paul Pogba, que ha batut el porter rus amb un llançament de falta directa. Umtiti, que aquests dies ha sigut notícia perquè ha esquivat respondre si renovarà pel Barça, ha jugat 80 minuts; Dembélé, 71.

França s'imposa a Rússia amb Dembélé i Umtiti de titulars (1-3)

El combinat francès que entrena Didier Deschamps ha dominat el marcador, tot i que ha signat un partit gris, i en alguns moments del matx s'ha relaxat i ha concedit espais, fet que han aprofitat els russos per escurçar distàncies mitjançant Smolov, que ha marcat quan el partit estava 0 a 2 favorable a França. Tot i que Rússia ha tingut oportunitats d'empatar, l'equip d'Umtiti i Dembélé ha acabat sentenciant amb el 3 a 1 final. Antoine Griezmann ha jugat els últims 30 minuts.