FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 04/03/2011

Frank Rijkaard serà l'entrenador de l'Sporting de Lisboa si venç la candidatura de Dias Ferreira

Un dels sis aspirants a la presidència de l'Sporting de Lisboa, José Dias Ferreira, ha arribat a un acord amb l'entrenador holandès perquè es faci càrrec de l'equip si guanya les eleccions.

Redacció
1 min
XXI, Futbolisticament

BarcelonaAixí ho han informat avui diversos mitjans lusitans, que informen que l'ex tècnic del Barça és l'escollit per Paolo Futre, futur vicepresident esportiu del club lisboeta si venç la candidatura de Dias Ferreira a les urnes el proper 26 de març.

Rijkaard es troba lliure des d'octubre de 2010, quan va ser acomiadat del Galatasaray turc, a qui havia arribat un any abans.

Com a entrenador, l'holandès va aconseguir els seus majors èxits al Barcelona, equip que va abandonar l'estiu del 2008 després d'aconseguir una Lliga de Campions (2005-06), dues lligues (2004-05 i 2005-06) i dues Supercopes d'Espanya (2005 i 2006).

De concretar el seu fitxatge per l'Sporting, Rijkaard tornaria a Lisboa 23 anys després, ja que a l'estiu de 1987 es va estar entrenant amb el club lisboeta, encara que el seu traspàs va acabar per enfonsar i va acabar jugant cedit aquesta campanya al Saragossa.

Segons publica la premsa lusitana, el preparador holandès i Dies Ferreira van signar un acord per dos anys amb opció a un altre més el passat dissabte a Amsterdam.

L'Sporting es troba aquests dies immers en una campanya electoral amb la qual es pretén tancar la crisi institucional que viu el club des de la dimissió del seu president, José Bettencourt, el mes de gener a causa dels mals resultats de l'equip.

Des de llavors, la mala ratxa dels lisboetes no ha fet més que empitjorar, i ara mateix es troben sense opcions d'aconseguir cap títol, eliminats de Lliga Europa i de les dues competicions coperes de Portugal, de manera que el seu únic objectiu ara és mantenir-se en la tercera posició en Lliga.

stats