Barça
Esports Futbol 27/01/2011

José Luis Oltra: "No m'esperava perdre de manera tan amplia ni tan clara"

L'entrenador de l'Almeria es mostra decebut per "la imatge" que ha ofert el seu equip en el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei al Camp Nou

Martí Molina
1 min
José Luis Oltra saluda Guardiola abans del partit

BarcelonaL'entrenador de l'Almeria, José Luis Oltra, ha reconegut que “no s'esperava” perdre al Camp Nou per una diferència tan clara de gols (5-0) i s'ha mostrat decebut per “la imatge” que ha ofert l'equip en el partit d'anada de les semifinals de Copa.

“Òbviament no m'esperava ni perdre de manera tan amplia ni tan clara; ni oferir aquesta imatge. És clar que pot passar, però esperava una altra imatge de la que me'n responsabilitzo”, ha dit l'entrenador. Sobre el plantejament, assegura que “no he sabut transmetre a l'equip allò que volia: Ni hem estat un equip que hagi pressionat la sortida de la pilota ni un equip que s'ajuntava i esperava al darrera tancant espais”.

Oltra ha assegurat que estava “fastiguejat perquè l'equip no s'ho ha cregut i no ho ha intentat al primer temps”; i que a la segona meitat “ho hem fet millor però el partit ja estava sentenciat”. “Em sap greu pels aficionats que han vingut des d'Almeria amb autocar”, ha conclòs.

Sobre l'eliminatòria, l'entrenador ha explicat que “remuntar és impossible o impensable”, però ha assegurat que l'objectiu de cara al partit de tornada és “guanyar el partit i millorar l'imatge”; i és que ha recordat que “en dos partits contra el Barça hem encaixat un 13 a 0 total”.

El tècnic de l'Almeria considera que “sí que existeix una fórmula per guanyar el Barça, però o bé no ho sabem portar a la pràctica o bé tenim massa respecte al Barça. Has d'estar perfecte per derrotar-los, perquè és molt complicat, però se'l pot guanyar”. La victòria a la tornada, com ha dit, és l'objectiu dels andalusos d'aquí a set dies.

stats