Esports Futbol 05/12/2010

Partidàs al Madrigal, el Vila-real espera a un Sevilla que intentarà recuperar el seu nivell habitual

Malgrat l'objectiu compartit d'aconseguir la classificació per a la Lliga de Campions, la situació d'un i altre equip és totalment oposada

Redacció
1 min

BarcelonaL'equip de Juan Carlos Garrido no té cap baixa per afrontar aquest gran partit, que es disputarà a les 19.00h. Per a això recupera a dos efectius importants: Joan Capdevila, que ha avançat la seva recuperació en una setmana, i Borja Valero, que es va perdre el partit de la jornada passada a Saragossa.

El Sevilla, que acumula tres derrotes consecutives, buscarà davant el Vila-real una victòria de prestigi que li permeti acostar-se als llocs europeus i tancar les seves ferides obertes després de la baixada de resultats en els últims partits. D'aquesta manera, el partit davant el Vila-real, un rival directe en les aspiracions de tornar a la Lliga de Campions, es presenta com la millor prova de foc per als de Manzano, que deixa fora de la llista al francès Abdoulay Konko i el jugador del planter Antonio Manuel Luna, respecte a la llista europea davant el PSG.

stats