Supercopa
Esports Futbol 15/08/2011

El Madrid torna a la feina per preparar la tornada de la Supercopa al Camp Nou

Mourinho ha dirigit una sessió amb treball suau per als que van ser titulars i de major intensitat per als suplents, i decideix viatjar a Barcelona el mateix dia de partit

Efe
2 min
Els jugadors del Reial Madrid, durant l'últim entrenament que han fet abans de la final.

MadridEl Reial Madrid ha tornat als entrenaments després de disputar el primer partit oficial de la temporada 2011-12, l'anada de la Supercopa davant el Barcelona, en una suau sessió de recuperació amb què ha començat a preparar l'assalt al Camp Nou en el partit de tornada d'aquest dimecres.

José Mourinho ha dirigit una sessió amb treball suau per als que van ser titulars i de major intensitat per als suplents. El seu objectiu és tenir el màxim nombre possible de jugadors que ahir van jugar d'inici en perfectes condicions per a les 23.00 de dimecres, hora fixada per al duel de tornada a l'estadi del Barça.

Els jugadors madridistes van abandonar resignats el Santiago Bernabéu. Es van sentir superiors al seu etern rival, però no van aconseguir plasmar en el marcador amb l'empat a dos. Des d'aquest dilluns, els seus ànims han canviat i la plantilla blanca creu en les seves possibilitats d'aconseguir el primer títol de la temporada.

Per això, Mourinho podria fer retocs en la seva alineació. El principal sembla l'entrada del portuguès Fabio Coentrao per l'argentí Ángel Di María, encara que no serà fins aquest dimarts quan comenci a assajar aspectes tàctics amb tots els seus futbolistes disponibles.

La sessió d'aquest dilluns l'han completat 23 futbolistes. La primera plantilla s'ha reforçat amb els del planter Tomàs Mejías, Nacho i Álex Fernández, i Álvaro Morata, que al costat dels suplents del partit d'anada, més Raúl Albiol, que va ser el descart de Mourinho, han fet exercicis de velocitat i amb la pilota, a més d'un partit en reduïdes dimensions per acabar l'entrenament.

Mentre, Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo i Benzema es posaven a les ordres de Rui Faria, assistent de Mourinho, per realitzar un suau entrenament de recuperació.

Mourinho ha decidit viatjar a Barcelona el mateix dia del partit, cosa poc habitual en el seu mètode de treball. Per això, ha planificat l'últim entrenament a Madrid aquest dimarts a les 7 de la tarda a Valdebebas. El més tard possible per ajudar a la recuperació dels seus jugadors.

stats