SELECCIONS AUTONÒMIQUES
Esports Futbol 25/02/2011

La selecció basca jugarà contra Estònia a Tallinn el 25 de maig

La Federació Basca de Futbol ha dit que "ha signat el contracte" perquè la selecció basca jugui un amistós amb Estònia tres dies després de l'últim partit de Lliga

Redacció
1 min

BilbaoLa Federació Basca de Futbol (FVF) ha anunciat que "ha signat el contracte" perquè la selecció basca disputi un partit amistós contra Estònia a Tallinn, capital del país bàltic, el proper 25 de maig, tres dies després de la data prevista per a l'última jornada de Lliga.

Aquest partit serà el segon d'aquesta temporada per al conjunt basc, després del que van jugar el passat 29 de desembre a San Mamés davant Veneçuela, i el tercer des de 1979 que es disputarà lluny del País Basc.

Els altres dos partits a domicili es van disputar el 8 d'octubre de 2006 davant Catalunya al Camp Nou (2-2) i el 20 de juny de 2007 contra Veneçuela (3-4) a l'Estadio Pueblo Nuevo de San Cristóbal del país sudamericà.

Per a Estònia, l'amistós servirà com a preparació per als dos partits oficials que ha de jugar durant el mes de juny contra Itàlia (dia 3) i contra les Illes Fèroe (dia 7), que comptaran per a la fase de classificació de l'Eurocopa de 2012.

stats