Futbol Femení
Esports Futbol 30/04/2013

El Girona femení s'enfrontarà a El Olivo gallec en la fase d'ascens a Primera Divisió

L'equip gironí jugarà el primer partit a casa el 19 de maig i després anirà a Vigo. Si supera la primera eliminatòria, se les veuria contra el guanyador de l'Añorga-Torrejón per assolir l'ascens directe

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Girona celebren el títol de Lliga

BarcelonaAquest dimarts s'ha realitzat el sorteig de la fase d'ascens a la Primera Divisió femenina. El Girona, campió del grup 3 de Segona Divisió, aspira a ser el cinquè representant català a la màxima competició del futbol femení a Espanya, però per aconseguir-ho haurà de superar dues eliminatòries. La primera serà contra El Olivo gallec, contra qui jugaran el partit d'anada a casa el 19 de maig i la tornada, a Vigo, el 26 de maig.

En cas de superar aquest primer obstacle, la segona i última eliminatòria seria contra el vencedor de l'Añorga-Torrejón i també a doble partit el 9 i 16 de juny. El guanyador assolirà l'ascens directe a Primera Divisió, reemplaçant les places dels descendits Lagunak i Llanos Olivenza.

Els altres equips que aspiren a assolir l'ascens són la Fundación Albacete, l'Oviedo Moderno, el Charco del Pino i el Granada.

Si el Girona puja de categoria, se sumarà al Barça, l'Espanyol, el Sant Gabriel i el Llevant Les Planes, que va aconseguir l'ascens l'estiu passat. Després d'unes primeres reaccions que apuntaven a la renúncia de l'entitat gironina a assumir els costos d'un ascens, finalment la directiva ha confirmat que s'intentarà el repte mentre es busquen patrocinadors que ajudin econòmicament el club.

stats