Futbol Femení
Esports Futbol 16/06/2013

El Girona es queda a les portes de l'ascens tot i guanyar a Torrejón (1-2)

Les noies de Pere Planes s'han quedat a un gol d'igualar l'eliminatòria definitiva per pujar a Primera Divisió

BarcelonaEl Girona s'ha quedat a les portes de l'ascens a Primera Divisió, després de derrotar el Torrejón per 1-2 a Las Veredillas. A les noies de Pere Planes, que havien perdut 1-3 a l'anada a Fontajau, els ha faltat un sol gol per provocar la pròrroga i allargar el somni. Finalment, serà el conjunt madrileny qui jugui la pròxima temporada a l'elit del futbol femení espanyol.

Les gironines s'han avançat primer al marcador, però han vist com les madrilenyes empataven abans del descans. El segon gol visitant ha arribat al segon temps, però ha sigut impossible superar l'ordre defensiu de les locals.

L'altre equip que ha assolit l'ascens és el Granada, que ha derrotat l'Oviedo Moderno per 1-0 en terres andaluses –0-0 a l'anada a Astúries.