Vila-real CF
Esports Futbol 25/01/2011

Giuseppe Rossi renova amb el Vila-real CF fins al 2016

El davanter italoamericà, que suma 66 gols, jugarà a les files de l'equip groc durant els pròxims cinc anys i mig

Redacció
1 min
Giuseppe Rossi celebra un dels gols contra la Reial Societat

Vila-real p { margin-bottom: 0.21cm; } El davanter Giuseppe Rossi i el Vila-real CF han arribat a un acord per prolongar el contracte del jugador italoamericà, que amplia el seu compromís amb l'entitat fins al pròxim 30 de juny de 2016. Així, i després d'haver manifestat en nombroses ocasions el seu desig de continuar a Vila-real, l'ariet nascut a Teaneck (Nova Jersey, Estats Units) jugarà a les files de l'equip groc durant els pròxims cinc anys i mig.

Arribat la temporada 2007-2008 procedent del Manchester United (tot i que va militar en qualitat de cedit al Parma durant part de la temporada 2006-2007), el davanter ha fet un impressionant salt de qualitat fins a convertir-se en un dels pilars fonamentals del Vila-real CF i en el màxim anotador de l'equip en les seves 12 temporades a Primera Divisió. Així mateix, Rossi, que compta amb la doble nacionalitat, és també un dels fixos en la selecció italiana que ara dirigeix Cesare Prandelli.

Fins al moment, Rossi acumula un total de 66 gols amb la samarreta del Vila-real gràcies als seus 44 gols en Lliga, 13 a Europa i 9 a la Copa del Rei. Aquesta temporada, l'ariet ha demostrat que es troba en un espectacular estat de forma i ja suma 19 gols en les diferents competicions (11 en Lliga, 3 a l'Europa League i 5 a la Copa del Rei).

Dijous, després de l'entrenament, l'atacant compareixerà, acompanyat per la directiva del Vila-real CF, a la sala de premsa de la ciutat esportiva per parlar de l'acord al qual ha arribat.

stats