Golejada del Manchester City per atrapar el lideratge de la Premier

L'equip de Pep Guardiola supera el Southampton (6-1) a l’Etihad Stadium

à.g.
Pep Guardiola

BarcelonaEl Manchester City es va quedar sol en el liderat de la Premier League en aprofitar l’ensopegada del Liverpool i golejar el Southampton (6-1) a l’Etihad Stadium. “Hem defensat bé. Hi ha coses a millorar, però hem estat bé. Estic satisfet. Hem marcat sis gols, som líders i hem lluitat, però podem millorar per ser més estables”, va opinar Pep Guardiola. El tècnic català va destacar el protagonisme de Sterling. “És un jugador de primer nivell. És molt jove. És increïble, incisiu, ràpid, intel·ligent. Lluita, és ambiciós, decisiu, pot jugar a les dues bandes, pel centre, rebre entre línies. El seu partit ha sigut increïble, amb i sense la pilota”, va analitzar el tècnic de Santpedor.

El Manchester City va inclinar ràpidament el partit al seu favor i es van avançar als sis minuts després d’una afortunada centrada de Leroy Sané, que Wesley Hoedt va acabar introduint de manera involuntària a la seva pròpia porteria. Una altra arribada de Raheem Sterling per la línia de fons va acabar amb l’anglès trobant Sergio Agüero i l’argentí va fer el seu gol número 150 a la Premier League.

Ja amb el partit pràcticament sentenciat, l’únic dubte era descobrir quantes envestides seria capaç de sostenir el Southampton. Abans dels 20 minuts de partit, David Silva va fer el tercer i va deixar el duel acabat amb més de 70 minuts per disputar-se.

Danni Ings, cedit pel Liverpool, va convertir des del punt de penal el gol de l’honor del Southampton. El Manchester City va respondre marcant el quart gol per mitjà de Raheem Sterling. L’anglès va arrodonir el seu doblet fent el cinquè i Sané va certificar la golejada en el temps de descompte.

Dos punts d’avantatge

El Manchester City va sumar, per tant, la seva novena victòria en el campionat anglès i va aprofitar l’ensopegada del Liverpool al camp de l’Arsenal per situar-se amb un avantatge de dos punts al capdavant de la Premier League. “Si a la Lliga de Campions concedim tantes ocasions de gol estarem fora, perquè el nivell és molt alt”, va advertir Guardiola.