Futbol - Lliga Iberdrola
Esports Futbol 09/12/2018

Golejada d'homenatge d'un Barça que seguirà per sota de l'Atlètic

Tres gols en deu minuts liquiden el triomf culer, que no es pot arrodonir amb derrota de l'Atlètic

Candela Andújar ha marcat el seu primer gol amb el primer equip del Barça

BarcelonaAl minut 5, gol d'Alexia Putellas. Al 8, de Toni Duggan. A l'11, gol de Patri Guijarro. I al 17, el quart de Marta Torrejón. Abans del quart d'hora de joc, el Barça ja dominava el partit contra el Madrid CFF per 4-0, un marcador contundent que s'ha ampliat més a la segona meitat (7-0). Les blaugranes, amb la novetat de Pamela Tajonar sota pals i la titularitat de Candela Andújar, no han donat cap opció al conjunt madrileny, que continuarà en l'antepenúltima posició de la Lliga Iberdrola.

Andressa Alves, de penal, ha marcat el cinquè a la represa, i Andújar s'ha estrenat com a golejadora del primer equip, amb el sisè gol. També han tingut minuts les flamants campiones del món sub-17, Claudia Pina i Jana Fernández, que han lluït els seus trofeus en la prèvia del matx. La davantera també ha marcat el seu primer gol a l'equip de Fran Sánchez, mentre que la defensa blaugrana ha debutat oficialment avui.

L'Espanyol li competeix els punts a l'Atlètic

El lideratge ha durat només unes hores en mans del Barça, perquè l'Atlètic de Madrid ha recuperat el primer lloc a mitja tarda. Les matalasseres s'han desfet de l'Espanyol per 3-1, gràcies a un inici encertat amb les dianes de Carmen Menayo i Andrea Sánchez Falcón. Les blanc-i-blaves, tot i la derrota, tornaran de Madrid amb bones sensacions. Un gol de Cristina Baudet abans del descans ha animat les esperances periquites, que han disposat d'ocasions i arribades a l'àrea madrilenya. La pressió alta de l'equip de Joan Bacardit ha posat en problemes al líder, que ha acabat sentenciant amb un gol d'Olga Garcia a l'hora de partit.