Esports Futbol 14/02/2015

Golejada històrica del Bayern contra l'Hamburg (8-0)

Dos gols de Müller, Götze i Robben, i un de Lewandowski i de Ribéry donen el triomf als de Pep Guardiola

Els jugadors del Bayern celebren el triomf contra l'Hamburg / MICHAELA REHLE / REUTERS

El Bayern ha aconseguit aquest dissabte una golejada històrica per 8-0 davant l'Hamburg. El Bayern ha cuinat el seu rival a foc lent i de sobte l'Hamburg, abans que acabés la primera part, veia com ja perdia per 3-0.

Els bavaresos havien tingut la pilota però no havien arribat molt a porta quan, al minut 21, un centre de Rafinha ha estat interceptat amb la mà dins de l'àrea per un defensa de l'Hamburg. Thomas Müller ha convertit el penal i ha posat en avantatge el Bayern. Menys d'un minut després, també estaria involucrat en la jugada del segon gol. Müller ha rebut una passada de Bastian Schweinsteiger i ha rematat a porta des de fora de l'àrea. El porter de l'Hamburg, Jaroslav Drobny, ha aturat la rematada a mitges i Mario Götze ha recollit el refús per fer el segon.

Després, en el 36, Arjen Robben ha marcat el tercer amb una rematada des de fora de l'àrea. A la segona part ha continuat la mateixa dinàmica. Robben, en el 47, Müller, en el 55, Robert Lewandowski, en el 57, Franck Ribéry, en el 69, i Götze, en el 89, han rematat la feina.

El Bayern, a més, ha comptar amb la tornada a l'equip dels recuperats Holger Badstuber, Rafinha i Franck Ribery. Els dos primers han estat titulars i Ribery ha entrat en el camp en la segona part.