FUTBOL

El Bayern vol renovar ja Guardiola

El president del club bavarès, Karl-Heinz Rummenigge, ho explica a una entrevista publicada pel diari 'Bild', on també diu que no li preocupa l'interès d'altres clubs pel tècnic català

El president del Bayern Munic, Karl-Heinz Rummenigge, vol començar a negociar la renovació de Pep Guardiola aquest any, tot i que el contracte de l'entrenador no conclou fins al final de la pròxima temporada. En una entrevista difosa aquest dijous pel diari popular alemany Bild, Rummenigge explica que en el segon semestre arrencaran les converses "amb l'objectiu de perllongar el contracte de Pep Guardiola", ha explicat Rummenigge.

"Crec que tenim molt bones bases per tenir-lo com a entrenador aquí després de 2016", ha assenyalat el president en referència al final de l'actual contracte del tècnic català, previst per al 30 de juny. Sobre l'interès per Guardiola d'altres equips europeus, com ara el Manchester United, Rummenigge es mostra confiat de poder retenir l'entrenador: "No em preocupa. Això només demostra la qualitat del nostre entrenador", ha afirmat.

Rummenigge defensa així mateix a Guardiola després de les últimes crítiques entorn al seu paper al club bavarès i recalca que "Pep respecta totalment la cultura del Bayern de Munic". No hi ha ningú al club "que hagi de tractar amb Pep i no estigui entusiasmat amb ell", afegeix, després de negar que Guardiola tingui "massa poder" a l'equip bavarès.